Psykologien bak søvnproblemer – Du kan kontrollere den

Søvnforstyrrelser

Langvarig Søvnløshet

Oversikt

Søvnforstyrrelser måler forholdene som avsluttes i endringer i strategien, bare} bare sove.

En opprørt kan ha en kontroll på din generelle helse, sikkerhet og livskvalitet. Søvnmangel kan ha en kontroll på din evne til å kjøre trygt og øke risikoen for ulike helseproblemer.

Noen av tegnene og symptomene på søvnforstyrrelser inkluderer overdreven søvnighet på dagtid, uregelmessig åndedrett eller økt bevegelse gjennom søvnen. helt andre tegn assosierte symptomer omfavner tilknyttet grad uregelmessig søvn og våkne syklus og ulempe som sovner.

Det måler mange forskjellige former for søvnforstyrrelser. noen ganger blir de sortert i kategorier som spesifiserer hvorfor de skjer, men de trenger en kontroll på deg. Søvnforstyrrelser kan også sorteres i takt med atferd, problemer ved siden av dine naturlige søvn-våkne sykluser, respirasjonsproblemer, ulempe med søvn eller men søvnige øyne du føler deg gjennom dagen.

Noen vanlige former for søvnforstyrrelser inkluderer:

Søvnløshet, inne i at du har fått ulempen med å sovne eller å sove i løpet av natten.
Søvnsymptom, inne i at du opplever unormale mønstre i respirasjon mens du sover. Det måler flere former for symptomer.
Narkolepsi, en tilstand som er definert av ekstrem søvnighet gjennom dagen og sovner plutselig gjennom dagen.

Det måler noen måter å diagnostisere søvnforstyrrelser på. Leger kan vanligvis behandle de fleste søvnforstyrrelser effektivt når de er korrekt diagnostisert.

symptomer

Symptomer på søvnforstyrrelser omfavner å være skikkelig søvnige i løpet av dagen og ha problemer med å sovne ved mørketimene. Noen mennesker kan nikke til uhensiktsmessige tider, for eksempel mens de kjører. helt andre symptomer omfavner puste forbinder uvanlig mønster eller føler assosiert ubehagelig manøvreringslyst mens du prøver å nikke av. uvanlige eller uenige bevegelser eller opplevelser gjennom søvnen er oppnåelige. Å ha tilknyttet uregelmessig søvn og våkne syklus er et annet symptom på søvnforstyrrelser.

Søvnforstyrrelser

Enten du har fått tidvis problemer med å sove, ellers lever du med en urolighet, vil du være klar til å få kvalitetssøvn og lære å bedre styre tilstanden din.

Informasjon om obstruktiv søvnapnéher hjelper deg å forstå, men forebyggende symptomer kan ha en kontroll på livet ditt og hva som også kan gjøres med det.
Sentral søvnapné I sentralt symptom brytes respirasjon typisk gjennom søvn på grunn av strategien hjernen fungerer.
En oversikt over søvnløshet Søvnløshet kan være en urolighet som er definert ved at ulempen faller og / eller holder seg i søvn.
Hypersomnia (søvnighet på dagtid) Hypersomnia, eller overdreven søvnighet, kan være en tilstand i at en privatperson har problemer med å holde seg våken hele dagen. de som er opprørt, kan nikke når som helst – som et eksempel på jobb eller mens de kjører.
Hvilket kvadratmål Parasomnias? Parasomnias square måler uklare søvnforstyrrelser som vil forekomme i løpet av arousals fra søvn eller delvis arousals fra ikke-REM søvn. Parasomnias omfavner mareritt, nattskrekk, turgåing, forvirrende arousals og mange andre.
REM-søvnatferdsforstyrrelse I en privatperson med søvnatferdsforstyrrelse (RBD) er paresen som vanligvis skjer gjennom søvnen ufullstendig eller fraværende, slik at personen kan
Det beste verktøyet av PlagiarismDetector.net er et av de avanserte con